Børnekirke & Corona

Når vi er i kirke, skal vi, ligesom andre steder i samfundet huske at have rene hænder og holde afstand. Når dit barn er sammen med dig, regner vi med, at du hjælper dit barn med at spritte af, holde afstand og følge pile og skilte for, hvor vi går ind, ud og rundt. Når børnene er i Børnekirke sørger vi for rammer, der understøtter disse ting.

Børn går ned selv

Da vi er mange, der skal op og ned af trapper og igennem gange og holde afstand, skal børn over 4 år – så vidt det er muligt – selv gå ned i Børnekirken. Vil du gerne gå med dit barn i Børnekirke (og blive der), er du altid velkommen til det.

Afspritning og afstand

Når vi kommer ned i Børnekirken spritter vi vores hænder af og sidder med afstand på markerede pladser på gulvet. Programmet i Børnekirken vil primært bestå af aktiviteter, hvor børnene kan sidde på en fast plads med afstand til hinanden. Skal vi bruge materialer til krea el. lign. vil det blive udleveret i mindre grupper med nok til hvert barn og med afsprittede hænder.

Ingen snacks

Under de nuværende forhold, har vi desværre ikke mulighed for at servere snacks og vand for børnene. Sørg derfor meget gerne for, at dit barn er mæt, når det går til Børnekirke og at han/hun evt. har en drikkedunk med.

Afhentning af børn

Når Børnekirken er slut skal du hente dit barn og gå ud igennem kælderen. De største børn i MAXI (10-12 år) må godt gå selv, men skal i så fald gå igennem kælderen ud og møde dig ude foran.

Go top