Det sker

Tjek kommende arrangementer ud herunder

Mandeaften
29. marts

Mandeaften er en kanon blanding af ærlige snakke, socialt samvær og konkret undervisning. Aftenen krydres med gode øl, sodavand og snacks.

I fællesskab ser vi på hvordan dagligdagens udfordringer ser ud i praksis og Jacob Astrup underviser ærligt med eksempler fra det virkelige liv.

Vi glæder os til at se netop DIG og DINE gutter til dette gratis caféagtige arrangement.

Programmet begynder kl. 19.00 og slutter 21.30, men vi bliver hængende i baren efterfølgende og nyder resten af fredag aften.

Family Time
30. marts

Kom som du er. Sammen er vi familie.

Family Time er for alle aldersgrupper. Vi mødes en lørdag i måneden i København Vineyard fra kl. 15:00 til kl. 18:30.

Vi mødes og hygger med kaffe, kage, spil og musik.
Der vil være kreative aktiviteter, ansigtsmaling og lege, og sidst på eftermiddagen spiser vi et lækkert aftensmåltid. Som afslutning på dagen deler vi madposer ud til alle der måtte have behov for dette. Maden er indsamlet af kirkens medlemmer.

Kom og vær med og tag gerne dine venner med. Vi glæder os til at hygge os sammen med dig.

Følg med på facebook, og få mere information om kommende Family Time begivenheder.

NÆSTE FAMILY TIME:
30. marts kl. 15.00-18.30

STED:
København Vineyard,
Nyvej 7, 1851 Frederiksberg

PRIS:
Gratis

MEGAsøndag
7. april

Kom med til festlig MEGAsøndag den 7. april kl. 10.30.
Vi skal synge, lege og høre historie om en, der blevet slået på sin rejse…

Det er for alle børn fra 2-12 år – husk at invitere en ven med :)

Kirken spiser sammen
3. maj

”Kirken spiser sammen” er et forsøg på at skabe endnu flere gode relationer i kirken. Her vil der være tid til at lære hinanden at kende ude i hjemmene over et hverdagsmåltid.

Konceptet er, at man melder sig som enten vært eller gæst. Man kan også melde sig som begge dele, hvis man er klar på både at invitere eller komme på besøg. En lille uges tid før middagen, får man besked om, hvor man skal på besøg, eller hvem man får besøg af.

Som vært angiver man, hvor mange personer man kan have på besøg, og som vært betaler man også udgiften for middagen. Som gæst angiver man, hvor mange man kommer, og man har man selv ansvaret for at skrive til værten, senest 3 dage før, hvis man har nogle specifikke allergier.

Har du spørgsmål? Send dem til kirkenspisersammen@vineyard.dk

DATO:
3. maj kl. 18:00-21:00

TILMELDING:
Tilmeld dig via linket nedenfor.

LIVE-indspilning
19. maj

Søndag d. 19. maj holder vi en lovsangsaften “I return to the cross”. Dette vil samtidig være en live indspilning af et udvalg af vores egne lokalt skrevede lovsange fra København Vineyard.

Vi vil efterfølgende udgive sangene digitalt – altså et LIVE København Vineyard lovsangs album, som er tilgængeligt for alle, og til dette har vi brug for jeres hjælp!

Dette er en invitation til at gå sammen med os om gøre projektet til en realitet.
Projektet er baseret på frivillige kræfter, men vores produktionsomkostninger er ca. 36.000 kr. så vi kan lave en indspilning af god kvalitet, efterproduktion og udgivelse af sangene.

Dette er selvfølgelig også en invitation til at komme og være sammen med os den aften vi indspiller. Vi vil SÅ gerne have jer med!
Vi er yderst taknemmelige for hver eneste krone der kommer ind, og vi beder og håber at projektet bliver til glæde og inspiration.

VELKOMSTMIDDAG
13. juni

Er du ny medlem, eller er du stadig lidt uafklaret med, om København Vineyard skal være din kirke, så er velkomstmiddagen for dig. Vi vil rigtig gerne møde dig og lære dig bedre at kende.

Til middagen vil vi fortælle lidt om vores historie, vores værdier og hvad vi drømmer om. Til slut vil der være tid til at stille spørgsmål. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

TILMELDING:
Tilmeld dig via linket nedenfor. Aftenen er uden børn.

TID:
13. juni maj 2019 – kl. 18-20.30.

STED:
Anne Aagaard
Johnstrups Allé 3, 3.tv
1923 Frederiksberg C

PRIS:
Gratis

Kurser

Tjek oversigten over øvrige kurser, vi afholder i løbet af året.

Go top