Gudstjenester

Velkommen til gudstjeneste på Nyvej!

Vi glæder os til at se dig til gudstjeneste på Nyvej. Find aktuelle gudstjenestetider og forskellige retningslinjer nedenfor.

Der vil, i en periode, ikke blive serveret croissanter, men vi håber, at vi kan være gode til at være sammen som inkluderende kirkefællesskab med håndsprit og afstand. PS: der vil stadig være kaffe :)

Aftengudstjenesten bevarer søndagsbaren efter gudstjenesten, men vi deler den op i forskellige sektioner i kirkesalen, caféen og kælderen, så vi kan holde den fornødne afstand.

Gudstjenester oktober – december

  • Første formiddagsgudstjeneste kl. 9.45 (kaffe fra kl. 9.30)
  • Anden formiddagsgudstjeneste kl. 11.15 (kaffe fra kl. 11.00)
  • Aftengudstjeneste kl. 19.00

Gudstjenester, oktober-december

Missede du en søndag?

Retningslinjer for gudstjenesterne

Gudstjenester, formiddag

Der vil være 2 gudstjenester i løbet af formiddagen. Du kan vælge mellem kl. 9:45 og 11:15.

Der er ikke kaffepause under gudstjenesterne, så kom og få kaffe og en croissant kl. 9:30 eller 11:00, og igen i forlængelse af gudstjenesterne.

Gudstjenester, aften

For at der kan være plads til os alle, har vi både gudstjeneste oppe i salen og nede i kælderen. Begge steder vil der være live lovsang, og talen bliver streamet fra salen til kælderen.

Der vil være en kaffepause i midten af gudstjenesten og efterfølgende café.

Hvis du har børn
 

Har du børn under 2 år, er du velkommen til at sidde i glasrummet i salen. Tag en smule legetøj med til dit eget barn og undlad at dele med andre børn.

Vi har Børnekirke for børn fra 2-12 år. Når Børnekirken er slut, skal børn fra 4-9 år hentes og gå ud af kælderdøren. De 2-3 årige skal ledsages af en voksen.

Afstand i bygningen

For at kunne holde god afstand har vi indrettet bygningen anderledes. Følg de gule pile ind af hovedindgangen og ud af bagindgangen i salen eller i kælderen.

Ikke alle vil kunne synge under lovsangen. Hvis du har lyst til at synge, kan du vælge en sangplads, og ellers kan du vælge en lytteplads. Se efter klistermærkerne på stolene.

Go top