Plan A

Besøgstjeneste

Plan A er København Vineyards besøgstjeneste, som besøger kvinder på byens bordeller og thaimassageklinikker. Det gør vi, fordi vi ønsker at bringe Guds kærlighed til nogle af de mest udsatte, ensomme og undertrykte mennesker i vores by – vi ønsker at sprede Guds håb og lys dér, hvor det ellers er svært at få øje på. Plan A’s primære mål er at møde kvinderne med Jesu værdighed, omsorg og kærlighed. Vores besøg handler om at bygge venskaber, tilbyde bøn og give omsorg og vise respekt og interesse.

BØN
Samtidig med at Plan A går på gaden, har vi et team, som beskæftiger sig specielt med bøn for prostitutionsmiljøet, og er dermed en del af Plan A. Vi går med på gaderne, men er ikke inde og besøge kvinderne på bordellerne og thaimassageklinikkerne, da vores primære funktion er at bede for Plan A’s besøg, de prostituerede og for området generelt.
Vi tror på, at bøn er en vigtig del i at sprede Guds lys i mørket, og gennem bøn støtter vi Plan A’s vision om at se Jesu kærlighed og lys skinne i prostitutionsmiljøet og i hele København.

HVORNÅR
Hver anden mandag kl. 17.30-20.30.

KONTAKT
Har du lyst til at høre mere om Plan A og bøn for Plan A, og om hvordan du kan blive en del af teamet, er du velkommen til at kontakte Julie.

Julie Handsted Andersen
julie-h-a@hotmail.com

Go top