Rådgivning

Har du brug for at tale med nogen?

Har du brug for at vende livet med et andet menneske, som sætter tid af til at lytte til dig i rolige omgivelser, tilbyder København Vineyard rådgivning.

Vi er et team, som består af personer med forskellige aldre, køn og uddannelsesmæssige baggrunde. Fælles for os er, at vi tror på, at samtale kan gøre en forskel, og vi ønsker at lytte, spørge, rådgive og bede ind i din situation. Det kan være, at du står overfor et valg i livet, at du har mistet en kæreste, at du tvivler på Gud, at du bokser med lavt selvværd, at du står i en svær konflikt eller noget helt andet. Samtalerne er ikke terapi, men vi henviser dig gerne til en professionel, hvis du har brug for det.

DET PRAKTISKE
Du vil blive tilbudt 1-3 samtaler med en person fra teamet, og hver samtale vil vare en times tid. Sted og tidspunkt aftaler du og din rådgiver internt.
Alle rådgivere har tavshedspligt.

KONTAKT
Har du lyst til at tale med en rådgiver, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores koordinator Maria Lysholm på mail: raadgivning@vineyard.dk.

Har du lyst til at blive en del af rådgivningsteamet, er du velkommen til at kontakte Julie på julielind@vineyard.dk.

RÅDGIVNINGSEAMET:

Camilla Rosenkrands

Teamleder
raadgivning@vineyard.dk

Jeg er leder af rådgivningsteamet og har kommet i Vineyard i 8 år. Jeg er gift og har en lille søn. Til dagligt arbejder jeg som psykolog og med forskellige kreative projekter. Jeg tilbyder individuelle og parsamtaler.

Julie Lind

Teamleder
julielind@vineyard.dk

Jeg er leder af rådgivningsteamet og har kommet i Vineyard i 6 år. Jeg er uddannet psykolog og arbejder til dagligt med psykologfagligt arbejde og forskellige kreative projekter. Jeg tilbyder både individuelle- og parsamtaler. Kom og få en snak.

Kaare Madsen

Rådgiver

Jeg er 58 år og er gift med Lotte på femogtyvende år. Jeg har været kristen siden 1990 og er ikke opvokset i en kristen familie. Er far til 2 voksne sønner. Jeg er glad for udendørsliv, jagt, fiskeri, sejlads osv. Jeg vil kunne snakke om faderskab, familie, ægteskab, børn, arbejdsliv og tro i den sammenhæng.
Sammen med Lotte vil vi gerne tilbyde samtaler om parforhold, familieliv, tro, børn/teenagere mm.

Lotte Madsen

Rådgiver

Jeg har været kristen i mange år. Jeg er gift med Kaare på 25. år. Vi har 2 voksne sønner sammen og jeg har 1 datter og en søn fra et tidligere ægteskab. Vi har som familie været flere år i udlandet. Jeg vil gerne tilbyde at tale om moderskab, børn, skilsmisse, familie mm.

Armando Perez-Cueto

Rådgiver

I have been involved with the Vineyard movement since 2005 while still living in Gent, Belgium. I served as interim pastor in the period from Fall 2009 to Spring 2012 when I moved to Copenhagen, and joined the local Vineyard Church. In 2016 I married Anja. For many years I have been mentoring younger men, and talking with both women and men on issues of restoration and healing (inner). It seems people find it easy to talk with me. I love working with clay, particularly throwing pots, and I like good food, travels and the only sport I enjoy and practice is swimming. I offer counseling in Spanish, English, French and Dutch.

Thomas Ammitzbøll-Bach

Rådgiver

Jeg er 50 år, og til daglig arbejder jeg som konsulent og kursusinstruktør inden for IT. Men i over 20 år har jeg oplevet, at folk er kommet og har talt med mig omkring spørgsmål og problemstillinger, de har syntes var for pinlige at tale med andre om. Det tager jeg som en tillidserklæring, som jeg agter meget højt.

Mathilde Mølgaard

Rådgiver

Jeg studerer sociologi, er 26 år gammel og bruger derudover min tid på kirke, kultur og mennesker omkring mig. Jeg har selv flere gange oplevet befrielsen i at snakke om mit liv med et menneske udenfor min omgangskreds, og det vil jeg gerne give videre. Jeg tilbyder individuelle samtaler med lyttende ører, åbenhed og gode spørgsmål.

Tommy Schurmann

Rådgiver

Jeg vil gerne tale med dig, der har brug for hjælp til at finde ud af, hvor du er i livet nu, hvor du gerne vil hen, og hvordan du tager det næste skridt. Det kan fx være om stress, angst og triste tanker. Om tro og videnskab. Om at være far og midt i familielivet – og samtidig barn af Gud.

Jeg er selv 40 og med familie og job, og jeg har oplevet, hvordan hverdagen kan være svær med stress, usikkerhed og for mange tanker. Men også hvordan samtaler med en anden person kan hjælpe en videre med det næste skridt i livet.

Jan Johansen

Rådgiver

Jenny Johansen

Rådgiver

 

 

Go top