Vineyard Nordic Leaders Summit 12.-13. marts 2021

Den 12.-13. marts er der lederkonference online lige i din sofa! Det bliver godt og inspirerende for os alle – både i dit lederskab og i din daglige vandring med Jesus.

Det er en helt enestående anledning midt i en coronatid. Vores opgave og vision er stadig klar – vi vil forandre Danmark og se folk komme til tro. Og nu har vi chancen for at mødes med alle de andre kirker og kigge fremad og få ny energi, fokus og redskaber. 

Konferencen er på engelsk – og den er en blanding af live-streaming fra København Vineyard, lovsang og gruppesnakke i mindre zoomgrupper.  

Vi har været heldige at kunne samle en helt eminent gruppe af talere fra hele verden. F.eks. Alexander Venter kender vi fra Summer Camp, Chuck Freeland fra Catalyst Vineyard i Aberdeen, som vi er meget inspireret af især forhold til at tænke i site-kirker i København i fremtiden og en masse andre – Se mere på Vineyard Nordens hjemmeside

Program:

Fredag 12. marts
19.30 Evening session – Flemming Mølhede & Alexander Venter

Lørdag 13. marts
9.30 – Morning main session – Alexander Venter & Robert Logan

12.00 – Lunch break

13.00 – Afternoon main session – Tom Murphy & Stephanie Neve

14.30 Break

19.30 – Evening session – Chuck Freeland

Godt at vide om konferencen

Hubs: Lørdag formiddag og efter frokost kommer vi til at have gruppediskussioner/zoom hubs. Maria Lundbak Hinge og Anne Aagaard vil være facilitatorer for København Vineyard, så vi deler os op i hubs af 6-7 personer med en hub-leder i hver. Det bliver både godt og hyggeligt!

Tilmelding: Du skal tilmelde dig konferencen, selvom den er gratis:) Man tilmelder sig til hele konferencen (altså fredag aften, lørdag formiddag/frokost og lørdag aften). Hvis du må melde afbud til en af sessionerne, så notér det i tilmeldingen. Tilmeldingslink nedenfor!

Invitér: Invitér folk fra din netværksgruppe med – både dem, der er kommende ledere eller interesseret i lederskab og discipelskab. Helt helt oplagt!

Er dette for mig? 
Ja.

Vi vil opmuntre alle netværksgruppeledere, lovsangere, børnekirkemedarbejdere, gudstjenesteteams, stabsmedarbejdere og alle involverede i kirken + interesserede i lederskab til at deltage i denne konference – vi vil stille os åbne overfor, hvad Gud vil lede os til og kigge fremad! Så det er helt sikkert også for dig!:)

Har du spørgsmål, så bring them on! :) Skriv til anneaagaard@vineyard.dk

Vi glæder os meget! 

Go top