Vineyard Open inviterer til en sommeraften med folkekøkken i det fri.
Vi serverer et vegetarisk måltid kl. 18, og Konsjös sælger bæredygtig vin on the side. Et måltid mad koster det, du føler for, og overskuddet går til Projekt Night Light Café på Vesterbro. Derudover er der god stemning, mulighed for at møde nye mennesker og forskellige brætspil. Dortes Kaffe kommer med sin kaffevogn og sælger lækre varme og kolde drikke.

Alle er velkomne. Kom og vær med!

Covid-19:
Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Maden bliver tilbedredt og serveret af få mennesker med masker og handsker, og der er masser af håndsprit og god afstand.

//

Vineyard Open er en række åbne events, der afholdes i et samarbejde mellem København Vineyard og Konsjös.
Velkommen til Vineyard Open også d. 25. august og 1. september (se events nedenfor).
København Vineyard er en frikirke på Frederiksberg, som ønsker at være en lettilgængelig kirke, hvor du kan komme, som du er. I kirken bliver du inkluderet i et varmt fællesskab, inspireret i troen og involveret i at gøre en forskel for byen.
Konsjös arbejder for at lave vin til vand. De importerer bæredygtig kvalitetsvin fra små, familieejede vingårde i Sydafrika, sælger det til en fair pris og giver overskuddet væk til at bygge brønde i Zambia i små afsidesliggende landsbyer.

Go top