København Vineyard

En kirke, som ønsker at inkludere, inspirere og involvere

Velkommen til gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste søndag kl. 10.30 og 19.00.
Alle er velkomne! Vi glæder os til at hilse på dig!

Gudstjenester

Velkommen til gudstjenester i København Vineyard! Vi glæder os til at hilse på dig!
Find flere oplysninger og tidspunkter under gudstjenester

Børnekirke

Vi er delt ind i tre grupper: MIKRO (2-3 år), MIDI (4-9 år) og MAXI (10-12 år) . Efter lovsangen i kirkesalen mødes børn fra 4-12 år i Børnekirken.

Børn fra 2-3 år og deres forældre mødes i rummet overfor køkkenet, i kælderen.

Læs mere om Børnekirken, aldersgrupper m.m..

Følg med i Børnekirkens aktiviteter på Børnekirkens Facebookside.

Netværksgrupper

I København Vineyard har vi ikke bare netværksgrupper, vi ser os selv som bestående af netværksgrupper. Det er altså en helt essentiel del af vores tanke om det at være kirke sammen.

Hvis du ikke er en del af en netværksgruppe, så tag et kig HER og find en gruppe.
Alle grupper er åbne, og netværksgruppelederne er altid glade for at inkludere flere i deres hyggelige grupper.


Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde en gruppe – så skriv til Anne Aagaard (anneaagaard@vineyard.dk), og så vil hun med glæde hjælpe dig!

Er du ny?

Hvis du er ny i København Vineyard, så har vi samlet en række informationer, der hjælper dig godt på vej. Find det her.

Alpha kursus

Alpha er 10 torsdage kl. 17.30-20.00 med mad, oplæg og åbne samtaler om tro og meningen med livet – læs mere under fanen Netværksgrupper >> Klassiske.

Inspiration til livet med Gud

Inspiration til livet med Gud

Vores håb med denne ressource er at inspirere til livet med Gud gennem åndelige discipliner. Livet med Gud leves både personligt og i fællesskab, og derfor har vi beskrevet seks forskellige åndelige discipliner, som kan praktiseres både alene og sammen med andre.
 
Læs mere her

Mercy Outreach og Covid-19 Modsvar

Corona virussen er en global krise. I Myanmar lever de fleste mennesker fra hånd til mund, uden nogen opsparing, og vi går en tid i møde, hvor befolkningen vil skulle tackle udfordringer, der strækker sig langt ud over de sundhedsmæssige problemer, som virussen forårsager.

Vi er allerede begyndt at se dette, da mange mennesker allerede har mistet deres indkomst på grund af lukning af fabrikker. Familier bliver nu tvunget til at sende deres børn ud i børnearbejde, og vi vil se en større handel med kvinder i de sårbare områder omkring vores centre.

Mercy Outreach er klar med en plan for at hjælpe med at bekæmpe de største problemer, som denne mangel på arbejde og basale fornødenheder vil medføre. Vi har allerede købt medicin til at kunne hjælpe 8000 mennesker, og vi er begyndt at fremstille og frit distribuere masker til vores omgivende samfund ved hjælp af de eksisterende sy trænings faciliteter.

Samtidig er vores kvindegrupper begyndt at masseproducere sæbe og håndsprit. Derudover vil vi distribuere mad til de familier vi arbejder med. Vi producerer og uddeler også plakater med nøgleinformation om, hvordan man kan forhindre og håndtere spredningen af virussen.

Vores målsætning er:

– Medicin til 8000 personer
– 36.000 masker
– 7.5 ton mad til 40.000 måltider
– 16.000 flasker sæbe og håndsprit


Vi ved, at vi kan gøre en stor forskel for mange menneskers liv, men vi har brug for din støtte. Gå ind på vores hjemmeside, www.mercyoutreach.dk, og læs mere om, hvordan du kan være med til at gøre en forskel.

Hav Gud med i din privatøkonomi

Christian Engberg er økonom og en del af København Vineyard’s advisory board og giver dig her inspiration til at tage hånd om din privatøkonomi.

I del 1 kan du høre omkring forbrug og opsparing, hvordan vi håndterer vores økonomi og kommer ud af gæld. Del 2 vil dykke ned i det at give. For hvordan gør vi det både generøst og fornuftigt?

Teaser: Økonomi i coronakrisen.(3 min)
Del 1: forbrug og opsparing(36 min)
Del 2: At give (13 min)

Støt økonomisk

Du kan finde flere informationer om at støtte kirken økonomisk her: kbhvineyard.dk/stoet/

Du kan give et engangsbeløb eller oprette en fast betaling. Tak, fordi du støtter op om kirken økonomisk!

Samtaleteamet

Har du brug for at vende livet med et andet menneske, som sætter tid af til at lytte til dig, så tilbyder København Vineyard samtaler.

Vi er et team, som består af personer med forskellige aldre, køn og uddannelsesmæssige baggrunde. Fælles for os er, at vi tror på, at samtale kan gøre en forskel, og vi ønsker at lytte, spørge og bede ind i din situation. Det kan være, at du står overfor et valg i livet, at du har mistet en kæreste, at du tvivler på Gud, at du bokser med lavt selvværd, at du står i en svær konflikt eller noget helt andet. Samtalerne er ikke terapi, men vi henviser dig gerne til en professionel, hvis du har brug for det.

DET PRAKTISKE
Du vil blive tilbudt 1-3 samtaler med en person fra teamet, og hver samtale vil vare en times tid. Tidspunkt aftaler du og personen fra teamet internt, og så kan I enten ringe sammen eller zoome.

Hele teamet har tavshedspligt.

Læs mere her: http://kbhvineyard.dk/tjenkbh/raadgivning/

KONTAKT
Har du lyst til at tale med en fra teamet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores koordinator Maria Lysholm på mail: raadgivning@vineyard.dk.
Har du lyst til at blive en del af samtaleteamet, er du velkommen til at kontakte Anne Aagaard på anneaagaard@vineyard.dk.

Kontakt kirken

Kom i kontakt med præsterne, kontoret eller andre medarbejdere – find oplysninger her: http://kbhvineyard.dk/medarbejdere/

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en snak, bøn eller andet. Du kan også kontakte samtaleteamet, hvis du har brug for nogle længere snakke over en periode. De vil med glæde hjælpe dig!

Go top