Alpha

Alpha er 10 torsdage med mad, oplæg og åbne samtaler om tro og meningen med livet.

Det foregår i et godt fællesskab, hvor der er plads til dig og dine venners spørgsmål og meninger. Vi starter med at spise sammen, og så går vi ud i grupper og taler om dagens oplæg og undervisning.

Har du lyst til at være med eller høre mere, så skriv til Anne Aagaard, anneaagaard@vineyard.dk, som er præst i København Vineyard.

Vi starter d. 16. september kl. 17.30–20.00

Kom og prøv det!

Hvad er Alpha?

Alpha er 10 aftner, hvor vi udforsker tro, mening og eksistens sammen. Vi tager udgangspunkt i kristendommen, og undersøger det på en autentisk og åben måde. Der er plads til alle holdninger og meninger – og der er ingen forkerte spørgsmål.

Hvem kan være med?

Alpha er for dig, der er nysgerrig efter at have åbne snakke omkring livets store spørgsmål og udforske hvad tro er, og hvordan det ville se ud for netop dig.

Hvad sker der til Alpha?

Vi begynder med at spise sammen og lære hinanden at kende. Så ser vi et videoklip om aftenens tema, det kan f.eks. være Hvem er Jesus eller Hvordan kan jeg bede? Bagefter bliver vi delt ud i mindre grupper, hvor vi snakker sammen, om det vi lige har hørt og set.

Må jeg være med, selvom jeg ikke tror på Gud?

Ja, bestemt. Du behøver ikke have en bestemt religiøs overbevisning eller kende til kirke. Til Alpha er der plads til at komme, som du er, og med de tanker du har.

Skal man være med til alle 10 gange?

Du behøver ikke være med til alle aftner, men det er du meget velkommen til. De første tre aftner er åbne for alle.

Alpha bliver arrangeret af Bethlehemskirken, Byens Valgmenighed, Regen og København Vineyard.

Mortens historie

Morten fortæller om sin oplevelse med Alpha, og hvad det har betydet for ham at være med.

Go top