Er du ny?

Velkomstmiddag

Præsterne byder jævnligt på velkomstmiddag for at møde dig og introducere dig til din nye kirke. Du har mulighed for at stille spørgsmål og høre mere om de værdier, som kendetegner København Vineyard. Velkomstmiddagen foregår i kirkens kælder en torsdag aften.
Næste velkomstmiddag bliver i september – vi vender tilbage med dato efter sommerferien.
Tilmelding på admin@vineyard.dk
Velkommen!

Ny i tro

Er du ved at udforske troen på Gud, vil vi anbefale kurset Alpha, hvor vi stiller spørgsmål som: Gør mit liv en forskel? Findes der overhovedet en Gud? Er Gud virkelig god? I fællesskab prøver vi at blive klogere på den kristne tro.

Netværksgruppe

En netværksgruppe er et besøg værd. Foruden gudstjeneste om søndagen mødes vi i mindre fællesskaber i ugens løb. Det er en stor del af livet i kirken at kunne dele liv og tro på et mere personligt plan. Alle grupper er åbne for alle, og der er altid plads til flere.

Bliv medlem

Kom med på vores adresseliste og bliv medlem af kirken. På den måde kan vi hjælpe dig bedre ind i fællesskabet.

Kirke for børn

Vi er en kirke, som rigtig gerne vil inkludere børn i vores fællesskab. Vi har både børnekirke om søndagen, en barselsgruppe samt forskellige familie-netværksgupper.

Velkomstsamtale

Vi vil rigtig gerne lære dig at kende! Så når du melder dig ind i kirken, vil du blive kontaktet af en af præsterne og inviteret til en velkomstsamtale. Her kan du høre mere om kirken, lære en af præsterne bedre at kende, stille spørgsmål og høre, hvordan du kommer godt i gang med at blive inkluderet, inspireret og involveret i kirken.

Go top