Involveret

Everyone gets to play

Kom og bliv involveret i kirken og gør en forskel for folk omkring dig! Vores vision i kirken er at være et inkluderende, inspirerende og involverende fællesskab – ikke bare involveret i hinandens liv, men også i at tjene fællesskabet i kirken sammen med alle de nye mennesker, vi møder. Nedenfor kan du se bare nogle af de områder, hvor du kan blive involveret!

Velkomstteam

Vær med til at byde velkommen til nye og gamle i kirken! Vi vil komme hinanden ved i kirken og se hinanden – uanset om vi kommer med indvendigt eller udvendigt morgenhår! Skriv til Natalie (natalie@vineyard.dk) og kom med på et megahyggeligt team!

Cafe / bar-teamet

Café/barteamet

Bliv en del af Café-teamet og vær med til skabe en inkluderende og hyggeligt atmosfære. Du kan både stå i baren, finde på sjove events og hjælpe med at gøre caféen klar til gudstjeneste. Et hyggeligt team, der hele tiden er i gang med at gøre cafémiljøet endnu hyggeligere. Kontakt Mathias Bak (mathiasbak27@gmail.com) for at komme igang

Gudstjenesteteamet

Kom på gudstjenesteteamet og lær en masse mennesker at kende! Der er mange involveret til søndagens gudstjenester, og der er mange forskellige områder, hvor man kan tjene på! Man kan styre storskærmen, tolke til engelsk, koordinere hele gudstjenesten, hjælpe med at lave kaffe, dele nadver ud, koordinere forbønnen efter gudstjenesten, lave mad til formiddagsgudstjenesten og en masse andet! Kontakt Natalie (natalie@vineyard.dk) for at komme i gang!

Musik og tilbedelse

I Vineyard elsker vi musik og tilbedelse, som også er en stor del af vores gudstjenester. Har du lyst til at være med i et band, og kan du synge eller spille, så kontakt Maria Lundbak Hinge (maria@vineyard.dk) for at høre mere.

Børnekirke

Børnekirken

Vores børn er ikke bare vores fremtid, men de er også vores nutid! Vi ønsker at lære vores børn om en kærlig Gud fra de er helt små. Vi tager børns åndelighed seriøst, og du er inviteret til at være med på denne mission, hvor du ofte selv ender med at modtage mere, end du giver. Kontakt vores ambitiøse og dygtige børnekirkeleder Kathrine Chercka (kathrine@vineyard.dk) for at gøre en forskel i et barns liv.

Tjen København

Vi elsker København! Og vi ønsker som kirke at være til for mere end os selv – og der er så mange behov i byen.
Vi har en besøgstjeneste på byens bordeller og massageklinikker, vi har et fællesskab med både flygtninge og folk fra kirken, hvor der også er maduddeling, derudover har vi en fængsesbesøgstjeneste i Herstedvester, et kæmpe julegaveevent og en masse andet.
Klik ind på menuen Tjen København i toppen af siden og læs mere, eller kontakt Kirstin Hauge (Kirstin@vineyard.dk) og tag en snak!

Bygningen og haven

Har du skruet hænderne rigtigt på eller er de bare grønne? Så kom og vær med til at gøre omgivelserne for kirkens liv endnu bedre! Vi er et hyggeligt team, der både reparerer, bygger skure, indretter haven og hænger hylder op. Kontakt endelig vores administrator Negin Hamidi (admin@vineyard.dk) for at høre, hvordan du kan blive en del af dette team.

Staben

Staben er en gruppe af 25-30 mennesker, der har valgt at gå ned i tid på studie eller arbejde og give en dag om ugen til kirken. Vi er både et arbejdsfællesskab, der arbejder ambitiøst og hårdt for at tjene vores kirke og gøre kirkens liv endnu bedre. Og så er vi også et vandringsfællesskab, der udforsker, hvad det vil sige at leve med Jesus i vores liv og tjeneste. Se, hvem der er med i staben, og hvad de arbejder med under KONTAKT i hovedmenuen. Og tag fat i stabsleder Anne Aagaard (anneaagaard@vineyard.dk) for at høre, hvordan du kan joine!

Administrationsteam

Administrationsteam

Elsker du at organisere og sætte i system, så bliv en del af vores administrationsteam. Her kan du hjælpe til med specifikke events, du kan hjælpe med en masse adhoc administrative opgaver og være med på det team, der sørger for at det hele hænger sammen. Kontakt vores administrator Negin Hamidi på (admin@vineyard.dk) for at komme i gang!

Eventteam

Kom og blive en del af vores eventteam! Vi har en masse events og fester i kirken – både for børn, voksne, kvinder, netværksgruppeledere, juleaftensgæster og nytårsfolket og en masse andre!
Kontakt Anne Aagaard (anneaagaard@vineyard.dk) for at blive en del af dette team!

Vineyard Ung

YOUTH

Brænder du for at arbejde med unge mennesker? Vi har en voksnede gruppe af tweens, teenagere og unge i kirken, der glæder sig til, at du kommer og gør en forskel i deres liv. Tag fat i Emil Rindom (Emilrindom@vineyard.dk) for at høre, hvordan du kan blive en del af teamet!

Internationalt

Mercy Outreach

Vi har som kirke sendt et par afsted til Myanmar! Her gør de et helt overvældende stykke arbejde med at bygge community centre, redde kvinder ud af menneskehandel og en masse andet. Organisationen kører på frivillige kræfter, så har du lyst til at blive en del af Mercy Outreach, så er det bare med at kontakte Gitte Falk Jakobsen (gitte.falk.jakobsen@gmail.com) og høre, hvordan du kan blive involveret med f.eks. sociale medier, kampanger, salg af smykker, hjemmesideredigering og lign! Læs også mere på mercyoutreach.dk

Praktik

Står du i en situation, hvor du mangler en praktikplads, så kontakt os, og vi kan tage en snak! Vi har mulighed for at have et par stykker i virkesomhedspraktik gennem kommunen eller i forbindelse med jobsøgning. Derudover kan vi også tilbyde praktikplads i forhold til uddannelse, hvis det er relevant for studiet. Kontakt Anne Aagaard (anneaagaard@vineyard.dk) for at høre mere!

Go top