Over 4 tirsdag aftner har vi undervisning med fokus på, hvordan vi kan have bøn med i vores hverdag. Det er solidt, det er inspirerende og en god investering i din Gudsrelation.

Forløbet afholdes 4 tirsdage fra klokken 18-21, hvor vi begynder med at spise sammen (35 kr. pr. person) og derefter følger refleksions- og undervisningsmaterialet fra John Mark Comer og Practicing The Way.

Undervisningen er på engelsk, og konceptet er, at man er med alle gange, da det er et sammenhængende undervisningsforløb.

Vi mødes flg. aftner:
10. oktober: Tale til Gud
24, oktober: Tale med Gud
7. november: Lytte til Gud
21. november: Være sammen med Gud

Tilmelding
Følg med på Facebook.

Practicing the way
Vi ønsker at bruge efteråret på at fordybe os mere i bøn: Hvordan vi kan skabe mere plads til ro, fordybelse og bøn i vores hverdag, der kan være præget af et hurtigt tempo og distraktion.

Vi ønsker at lade os inspirere og være nysgerrige på, hvordan bøn kan se ud i vores hverdag. Bøn handler om at kommunikere med Gud; at være sammen ham og lære ham bedre kende.

Vi vil komme ind på emner som at tale til Gud, tale med Gud, lytte til Gud og være sammen med Ham.

Formålet med alt dette er ikke at blive mestre i at bede – det handler om vores relation til Gud; komme nærmere Ham og være i Hans nærhed.

Arrangører
Julie Hedebo og Anne Aagaard

da_DKDansk
Scroll to Top