Family Time

Kom som du er –
sammen er vi familie!

Family Time byder på et hyggeligt, socialt fællesskab, hvor der er plads til alle. Der vil være masser af kaffe, kage, spil, snak og hygge. Hver gang vil der være noget særligt for børnene. Vi slutter dagen af med et fælles aftensmåltid, som er gratis.

Til Family Time vil der blive delt en pose madvarer ud til alle, der måtte have behov for dette – madvarer, som er indsamlet af kirkens medlemmer. Det er også muligt at bidrage til madindsamlingen ved at donere et beløb via Mobilepay på nummeret: 64784.

Kom og join os og tag gerne en ven med. Family Time er for alle – børn, voksne, unge, gamle, singler, og familier. Vi glæder os til at være sammen med dig!

HVOR MØDES VI?
Vi mødes en gang om måneden i København Vineyard, Nyvej 7 på Frederiksberg, fra kl. 15.00 – 18.30.

Torsdagscaféen

Torsdagscaféen byder på et hyggeligt, socialt fællesskab, hvor der er plads til alle. Vores Café er åben en torsdag om måneden, og der vil være mulighed for hygge, snak og lektiehjælp. Hold øje med vores Facebookevent for dagens tema. Vi slutter af med et let måltid mad.

Kom og join os og tag gerne en ven med. Torsdagscaféen er for alle – børn, voksne, unge, gamle, singler, og familier. Vi glæder os til at være sammen med dig!

HVOR MØDES VI?
Vi mødes en gang om måneden i København Vineyard, Nyvej 7 på Frederiksberg, fra kl. 16.00 – 18.30.

KONTAKT
Hvis du vil vide mere eller har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kirstin, Louise eller Monika.

Kirstin H. Mortensen
kirstin@vineyard.dk

Louise Lysholm
louiseblysholm@gmail.com

Monika Lind
monikalind05@gmail.com

Go top