Mission Julegave

Gør en forskel i julen

Julen er glædens tid! Det skal også gælde for forældre, der går ind i december måned, uden at have råd til at holde jul og give deres børn gaver.

København Vineyard samler derfor hvert år brugt, men pænt tøj og legetøj sammen, så forældre, der ikke har råd til julegaver, kan komme og få en julegave til deres børn. I 2018 fik 817 børn på den måde en gave takket være andres barmhjertighed!

INDSAMLING
Vi indsamler godt legetøj og tøj ind hos private i en kvalitet, der er god nok til, at det vil blive en ordentlig julegave til andre børn. Vil du være med til at hjælpe, kan du derfor allerede nu begynde at samle sammen. Det indsamlede kan afleveres fra d. 1. nov. til d. 1. dec. forskellige steder i København. Der kommer en liste over, hvem du kan kontakte.

UDDELING
I december åbnes dørene i 4 dage for forældre, der ikke har råd til julegaver til deres børn. Her vil alle blive mødt af julestemning, kaffe og hyggesnak, inden man kan gå ind til udstillingen og vælge en gave til sit barn. Gaven bliver pakket pænt ind, så den er klar til juleaften.

Børnene kan hygge sig i vores juleværksted, mens forældrene finder julegaver. Her bliver der hygget, fortalt historier, spist risengrød og lavet julegaver, som kan tages med hjem til familien.

ADRESSE
København Vineyard, Nyvej 7, 1851 Frederiksberg C

KONTAKT
Projektledere: Madicken & Christian Marcussen

Hvis du vil sikre dig, at du hører om projektet igen næste år, kan du følge vores Facebookgruppe:

Madicken Marcussen
madicken@live.dk

Christian Elleby Marcussen
christianmarcussen@gmail.com

Go top