Om os

Om os

København Vineyard er en frikirke, hvor vi ønsker, at du oplever, at du bliver inkluderet, inspireret og involveret. 

Vi er en evangelisk frikirke med samme trosgrundlag som folkekirken. Vi forsøger sammen at udforske, hvordan troen på Jesus er relevant i vores hverdag og i dagens Danmark. 

Vi tror, at den bedste måde at udforske troen på Gud på, er i fællesskab med andre. Vi mødes derfor både til gudstjenester om søndagen og i netværksgrupper i ugens løb. 

Vi er også en kirke, som ønsker at være til for andre end os selv. Derfor prøver vi at tjene København igennem forskellige sociale projekter.

Vi vil gerne mødes med dig og fortælle mere om vores kirke, hvad vi laver, og hvad der er vigtigt for os, så kontakt os endelig, hvis du vil vide mere.

Vores værdier

København Vineyard er tilknyttet et internationalt kirkefællesskab, hvor navnet ‘Vineyard’ er det bærende navn. Dokumentet “Vores historie, værdier og kendetegn” (engelsk) beskriver de fælles mål og visioner som er knyttet til Vineyard-navnet.

International bevægelse

København Vineyard er en del af en international bevægelse med Vineyardkirker i hele verden.

Vineyardkirkerne i Danmark samarbejder med kirkerne i de øvrige nordiske lande i fællesskabet Vineyard Nordic. Sammen mødes vi til en årlig konference kaldet Vineyard Nordic Summit og en Summer Camp i Sverige. 

Læs mere om Vineyard internationalt eller kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om Vineyard i Danmark, Norden eller verden.

da_DKDansk
Scroll to Top