Bliv involveret

Bliv involveret

Vi vil gerne være et inkluderende, inspirerende og involverende fællesskab, hvor vi både er involveret i hinandens liv, men også i at tjene hinanden helt praktisk. At være involveret, mener vi, er en gave til dig selv og til fællesskabet.

Du kan blive involveret på mange af kirkens områder og på forskellige måder:

Til gudstjenester hjælper frivillige med at styre storskærm, tolke, koordinere, byde velkommen, stå i Søndagsbaren og meget mere. Kontakt Emil Rindom Nørholm hvis du vil være med.

Hver søndag er der musikere, sangere og lydfolk involveret i at lede os alle i skøn tilbedelse til vores gudstjenester.
Vil du høre mere om, hvordan du kan være med? Så kontakt Maria Lundbak Hinge.

Mens de voksne lytter til prædikenen, har børnene deres helt egen kirke. Her leger vi, snakker og lærer mere om Gud sammen. Kontakt Kathrine Jul Chercka og hør mere om, hvordan du kan være med.

vil gerne være noget for mennesker i vores by. Det gør vi bl.a. igennem Family Time, Plan A, Fængselsbesøg og Mission Julegave. Kontakt Kirstin Hauge Mortensen og find ud af, hvordan du kan blive involveret i at tjene København.

Har du lyst til at være sammen med nogle af vores skønne teens? Så læs mere om vores grupper og kontakt Emil Rindom Nørholm for at høre mere.

Har du skruet hænderne rigtigt på eller er de bare grønne? Så kom og vær med til at gøre omgivelserne for kirkens liv endnu bedre! Vi er et hyggeligt team, der både reparerer, bygger skure, indretter haven og hænger hylder op. Kontakt Negin Hamidi for at være med. 

Kom og blive en del af vores eventteam! Vi har en masse events og fester i kirken – både for børn, voksne, kvinder, netværksgruppeledere, juleaftensgæster og nytårsfolket og en masse andre!

Kontakt Anne Aagaard for at blive en del af dette team!

Vores stab er en  gruppe af, der har valgt at gå ned i tid på studie eller arbejde og give en dag om ugen til kirken. Vi er både et arbejdsfællesskab, der arbejder for at tjene vores kirke. Derudover er vi et vandringsfællesskab, der udforsker, hvad det vil sige at leve med Jesus i vores liv og tjeneste.

Har du lyst til at være med en dag om ugen i vores stab, kan du kontakte Maria Lundbak Hinge.

Har du brug for en praktikplads i forbindelse med studie – eller virksomhedspraktik, kan du kontakte Anne Aagaard for at høre mere om det.

da_DKDansk
Scroll to Top